kAhvila (kesäkahviloiden aatelinen)

Apulanta- museon yhteydessä toimii maan mainioin kesäkahvila, kAhvila. kAhvilasta saat unohtumatonta kahvia ja vastustamattomia herkkuja. kAhvila palvelee persoonallisilla ja itsetehdyillä tuotteillaan monipuolisesti tarjoten myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

kAhvilasta saat ostettua mukaasi myös erilaisia Apulanta-merchandisetuotteita.

kAhvi

Apulandian vakiotuotteisiin kuuluu Apulanta kAhvi. kAhvi kasvaa Brasiliassa Kauriin kääntöpiirillä Fazenda California -kahvitilalla. Sen tinkimättömästä laadusta ja makuhermoja hivelevistä aromeista vastaa yksi Brasilian kahviskenen soihdunkantajista, kahviviljelijä Luiz Saldanha. kAhvin on paahtanut ja jauhanut suurella ammattiylpeydellä lahtelainen Kahiwa Coffee.
Lahtelainen Kahiwa uskoo kahvin mahdollisimman suoran maahantuonnin ja tiiviin viljelijäyhteistyön olevan avain kahvikulttuurin kestävään kehitykseen niin alkuperämaassa kuin täällä Suomessakin.

kAhvi on paahdettu populistisen tummapaahteiseksi ja tykittää paletillesi suureellista suklaisuutta ja mantelin vivahteita. Kaikki kAhvin työvaiheet ovat tehty pienissä erissä tehden kAhvista tasalaatuisempaa, hienompaa ja parempaa kuin kaupan kahvit.

Tätä maailman parhaaksi kuvailtua kahvia saat Apulandiasta höyryävänä kuppiin ja sitä voi myös ostaa mukaan kotiin keitettäväksi.

Helsingintie 199
15700 Lahti

Avaa sijainti Google Mapsissa